115

En sentralstøvsuger gir deg mange fordeler

Hjemmet ditt kan bli et sunnere, roligere og mer komfortabelt sted med et sentralstøvsugersystem.

Av ByggeBolig

Karl Erik Thorjussen

ByggeBolig

2. november 2023
SWITCH SECTION
https://cdn4cmboligkanalen.azureedge.net/20231102113732694.jpg?maxwidth=2000 https://cdn4cmboligkanalen.azureedge.net/20231102142957277.jpg?maxwidth=900
0

Et sentralstøvsugersystem gir deg renere luft og mindre bråk enn en vanlig støvsuger. Det blir også mer lettvint å støvsuge og beholderen trenger sjelden å tømmes. I tillegg er designet elegant og av god kvalitet som varer i mange år.

Renere luft – ideelt for allergikere

Tradisjonelle støvsugere sprer støvpartikler, allergener og mikroskopiske partikler tilbake i luften. Sentralstøvsugere, derimot, fjerner støvet og bøsset effektivt ut igjennom veggen. Resultatet? Friskere og sunnere luft for deg og familien din. Dette er særlig gunstig for allergikere og de som lider av luftveisproblemer.

Lavt støynivå 

Motoren til sentralstøvsugeren er plassert i et annet rom, vanligvis i kjelleren eller boden. Dermed kan du eller andre i familien støvsuge når som helst uten at dere blir plaget av den høye støyen som ofte følger med tradisjonelle støvsugere. 

Enklere rengjøring og vedlikehold

Sentralstøvsugere har store støvbeholdere, du trenger dermed ikke å tømme dem like ofte som en vanlig støvsugerpose – vanligvis bare én gang i året. Tømming av beholderen går raskt og enkelt, og du slipper å kjøpe og erstatte støvsugerposer. Mange sentralstøvsugere har også et varslingssystem som gir beskjed når det er på tide å tømme beholderen, noe som gjør livet enda enklere.

Elegant og holdbart design

Det finnes forskjellige løsninger for oppbevaring av slangen. Du kan for eksempel ha en løsning der slangen dras ut av en liten luke i veggen, og suges tilbake med hjelp av vakuum etter bruk. Alternativt kan du velge å oppbevare slangen på mekaniske tromler eller andre løsninger på veggen.

Sentralstøvsugere er kjent for sin robuste konstruksjon og deres evne til å vare i mange år. De er vanligvis laget av høykvalitetsmaterialer som rustfritt stål eller slitesterk plast, med tidløs, moderne design som passer inn i ethvert hjem. Dette gjør sentralstøvsugere til en langsiktig investering som også kan øke verdien på boligen din.

Skulle noe gå i stykker, er det vanligvis enkelt å få tak i reservedeler – uansett hvor gammel sentralstøvsugeren er.

2094
Falseb-0
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20170809202456865.jpg #FFFFFF
Les også