Et kjølehjørne har god plass til mat og drikke samt en fantastisk oversikt

Du får plass til hele bruskasser og mye annet, og skapet kan stå elegant i hjørnet bak en møbeldør.

Av ByggeBolig

Karl Erik Thorjussen

ByggeBolig

25. mai 2020
Av ByggeBolig

Karl Erik Thorjussen

ByggeBolig

25. mai 2020
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200525151711428.png?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200525151711428.png?maxwidth=2000
0

Et kjølehjørne, også kjent som hjørnekjøleskap, passer perfekt til både deg som vurderer å lage kjølerom, men som synes det blir litt mye jobb, eller om du gjerne bare skulle hatt litt mer plass i kjøleskapet.

Skapet har mye av kapasiteten til et kjølerom, men tar mindre plass, er lettere tilgjengelig og bruker mindre strøm. I tillegg er det mye enklere å sette opp.

God plass og fullstendig oversikt

Et kjølehjørne har gjerne et volum på 1 300 liter. Bak en elegant møbeldør har du kjølevolum tilsvarende 4–5 vanlige kjøleskap. Skapet er særlig kjekt for deg som har en stor familie eller har stadig mange gjester på besøk.

Du kan alltid ha mange kalde drikkevarer, frukt, grønnsaker og annen mat tilgjengelig. Den fantastiske oversikten er kanskje det beste.

Stillegående og energieffektivt

Du kan få tak i stillegående kjølehjørner med lavt energiforbruk. Du kan dermed sitte i fred og betale en snill strømregning.

Integrert eller frittstående

Velg mellom flere modeller, enten du ønsker kjølehjørnet integrert i kjøkkeninnredningen eller et som er frittstående.

Prisen

Det koster litt for et kjølehjørne. Belag deg på å betale rundt 30 000 kroner.

Kjølehjørner er tillatt i Norge

I lang tid har mange nordmenn trodd at kjølehjørner ikke har vært lov, faktisk er det mange som fremdeles tror dette – både private og noen kjøkkenforhandlere. Men dette stemmer ikke. Det har aldri vært et generelt forbud mot kjølehjørner, og det er ingen forbud den dag i dag. Det må nevnes at det ble for noen år tilbake et omsetningsforbud på enkelte produkter fordi de ikke var energieffektive.

Ta det med ro og planlegg drømmekjøkkenet med et stort og romslig kjølehjørne, eller bytt ut det gamle, trange kjøleskapet. Da får du god plass til alle matvarene og en oversikt du kommer til å bli fornøyd med.

2008
Falseb-0
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20170809202456865.jpg #FFFFFF
Les også