115

Smarte ting å gjøre når du skal flytte

Skal du flytte til nytt bolig? Her er noen smarte ting å gjøre før og på flyttedagen.

av ByggeBolig

Karl Erik Thorjussen

ByggeBolig

29. juni 2022
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220629094711803.jpg?maxwidth=2000 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20220629094711959.jpg?maxwidth=900
0

Prosessen med å flytte til et nytt hjem kan være overveldende, men det er noen ting du kan gjøre for å gjøre det enklere. 

Begynn med å bli kjent med ditt nye nabolag og pakke tidlig. Lag en liste over alt du trenger å gjøre og pakk dine viktigste eiendeler først. Hvis behov, lei et profesjonelt flyttefirma for å hjelpe deg med tunge løft. Husk også å endre adresse. Til slutt, slapp av og nyt ditt nye hjem!

418
TrueFalsec-12
0

Besøk ditt nye nabolag

Bli kjent med menneskene som bor der i ditt nye nabolag og finn ut hvordan området er. 

Lag en liste over alle tingene du må gjøre

En To do-liste vil hjelpe deg med å være organisert og fokusert under flytteprosessen. Ved å planlegge og være effektiv kan du få mest mulig ut av tiden og energien din.

329
0

Begynn å pakke tidlig

Dette vil gi deg tid til å sortere eiendelene dine og kvitte deg med alt du ikke trenger. Pakk eiendelene dine i esker etter hvor de skal i det nye huset. 

Pakk dine viktigste eiendeler først. På denne måten vil du være sikker på å ha dem med deg på flyttedagen. 

Ikke glem å pakke med noen viktige ting for de første dagene på det nye stedet. Dette kan inkludere ting som toalettsaker, toalettpapir, klær, sengetøy, snacks og noe godt å drikke.

Merk boksene

Sørg for å merke alle boksene dine slik at du vet hva som går hvor i ditt nye hjem.

Bli kvitt alt du ikke trenger, ved å selge eller gi bort

Benytt anledningen til å rydde opp i livet ditt og bare ta med deg det som er viktig.

Du kan gi bort tingene du ikke trenger, selge de på Internett eller ha et garasjesalg. 


832
0

Lag en liste over alle tingene du må gjøre

En To do-liste vil hjelpe deg å holde deg organisert og fokusert under flytteprosessen. Ved å planlegge og være effektiv kan du få mest mulig ut av tiden og energien din.

213
0

Leie et profesjonelt flyttebyrå?

Flytting kan være en stressende prosess, men å ansette et profesjonelt flyttefirma kan gjøre det mye enklere. Et profesjonelt flyttebyrå vil håndtere alt av tunge løft og logistikk, slik at du kan fokusere på andre ting. De vil samarbeide med deg for å sikre at flyttingen blir så smidig og stressfri som mulig.

343
0

Ha orden i papirene

Sørg for at du har alle nødvendige papirer i orden, eksempelvis strøm- og forsikringsavtaler.

De fleste leieavtaler inkluderer en slags forsikring, men det kan hende du må få ekstra dekning hvis du ønsker å være fullstendig beskyttet. 

Endre adressen din slik at posten blir videresendt til ditt nye hjem. Deretter bør du bruke litt tid på å oppdatere din personlige informasjon med banken din, legen og andre viktige kontakter. Dette vil bidra til å sikre at du ikke går glipp av viktig korrespondanse. 

Ikke glem å oppdatere adressen din på førerkortet og kjøretøyregistreringen. Dette er viktig for juridiske formål, så vel som for forsikringsformål.

696
0

Kjæledyr på flyttedagen

Når flyttedagen kommer, sørg for å holde kjæledyrene dine trygge. Sett dem i et rom med mat, vann og lekene deres, slik at de er komfortable og ikke kan rømme. 

Hvis du har mange kjæledyr, bør du vurdere å ansette en dyrepasser for dagen eller ta dem med til en venns hus. Dette vil bidra til å redusere stresset ved flyttingen for både deg og kjæledyrene dine. Sørg for å pakke med kjæledyrenes mat, boller, leker og senger. 

Å flytte kan være en stressende tid for kjæledyr, så sørg for å gi dem mye kjærlighet og oppmerksomhet. Ta dem med på turer, lek med dem og bare bruk tid på å kose. Etter at du har kommet deg til rette i ditt nye hjem, ta deg tid til å utforske området med kjæledyrene dine. Finn de beste parkene, stiene og hundevennlige restaurantene og kafeene.

813
0

Ta deg tid til å slappe av etter at du har flyttet 

Å flytte er en stor påkjenning og du fortjener en pause! En massasjetime eller ferietur er å anbefale.

153
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20170809202456865.jpg #FFFFFF
Les også