Trenger du håndverker nå, men er litt skeptisk?

Du kan få kreativ, tilpasset og trygg assistanse til prosjekter.

Av ByggeBolig

Karl Erik Thorjussen

ByggeBolig

30. april 2020
Av ByggeBolig

Karl Erik Thorjussen

ByggeBolig

30. april 2020
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200430113410877.png?maxwidth=900 https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20200430113410877.png?maxwidth=2000
0

I løpet av ukene med mye hjemmekos, har nok de fleste lagt merke til noe som burde vært gjort i boligen eller hagen. Derfor opplever mange håndverkere ekstra pågang, og har tilpasset seg etter situasjonen og hva folket er bekymret for.

Kreativ, tilpasset og trygg hjelp til prosjekter

Mange fagfolk er kreative, og tilbyr blant annet langveis-assistanse via videosamtale.

Skulle du ha behov for å få håndverkere hjem til deg, har de strenge smitteverntiltak. Blant annet hygiene på hendene, verktøyet og selve arbeidsplassen er i fokus. Overlappingen av håndverkerne skal også unngås. I tillegg trenger du ikke møte de som kommer, men kan forklare på telefonen hva som skal gjøres.

   –   Vi følger reglene BNL [Byggenæringens Landsforening] har sendt ut om å hindre og forebygge smitte, for å beskytte oss selv og andre. Smittevernarbeid gjennomføres på linje med annet sikkerhetsarbeid på arbeidsplassen, både privat og offentlig, sier Merete Nordli i Mesteralliansen.

For at det ikke skal bli så dyrt

Du kan starte på prosjekter som håndverkerne ferdigstiller, eller motsatt, la håndverkerne begynne på noe som du ferdigstiller.

Noen råd før du bestiller håndverker

Motta flere tilbud og velg kvalifiserte fagfolk gjennom å se på referanser. Bli enig om pris, oppstarttidspunkt, fremdrift, dato for ferdigstillelse, betalingsbetingelser og dagmulkt – få dette ned i en skriftlig kontrakt. I tillegg er det viktig å avklare ansvarsfordelingen mellom deg og alle aktørene.

Ikke betal hele beløpet på forskudd, og svart arbeid er langt fra lovlig.

Mange pusser også opp selv

ByggeBolig, Norges største diskusjonsforum for boligeiere, opplever vi økning i trafikken med over 50 % flere brukere, sammenlignet med denne tiden i fjor.

 

2124
b-0TrueFalse
Les også
b-0TrueFalse
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20170809202456865.jpg #FFFFFF
Les også