115

Vurder å lage en skittentøyssjakt når du skal bygge nytt hus

Det er mange valg som skal tas når du bygger ditt drømmehus. Noe som ofte blir oversett, men som gir praktiske fordeler, er en skittentøyssjakt.

Av ByggeBolig

Karl Erik Thorjussen

ByggeBolig

14. september 2023
https://4cm-boligkanalen-images.azurewebsites.net/boligkanalenimages/20230914092740832.jpg?maxwidth=2000 https://4cm-boligkanalen-images.azurewebsites.net/boligkanalenimages/20230914092740832.jpg?maxwidth=900
0

En skittentøyssjakt er en praktisk og smart investering i ethvert hjem. Den sparer tid, reduserer rot, forbedrer inneklimaet og kan til og med øke verdien på huset. 

Praktisk og tidsbesparende

Når du eller noen i familien har skittentøy, vil det ikke være nødvendig å bære det hele veien ned til vaskerommet i kjelleren. I stedet kan du bare slippe det ned i sjakten på badet, og det vil finne veien til skittentøyskurven i løpet av sekunder. Dette er særlig praktisk for familier med mye klesvask.

Mindre rot

Skittentøyssjakten gjør det lettere å opprettholde et ryddig hjem, da den minsker sjansen for at skittentøy blir liggende rundt i huset – spesielt på barnerommene.  

Bedre for inneklimaet

Å ha skittentøyet i et eget rom, som vaskerommet, bidrar til å forbedre inneklimaet. Skittentøy kan inneholde støv, smuss og allergener, og å ha det i et eget rom bidrar til å begrense spredningen av disse partiklene i andre deler av huset.

Gjør den barnesikker

Med en godt konstruert skittentøysjakt er det ingen risiko for at barna kan falle inn i den. Dette gir deg trygghet og fred i sinnet, spesielt når du har barn som liker å utforske.

Kan øke verdien på huset

En skittentøysjakt kan være en verdifull funksjon når huset en gang skal selges. Mange boligkjøpere ser etter bekvemmeligheter, og derfor kan skittentøyssjakten gjøre huset mer attraktivt.

1389
Falseb-0
https://cdnboligkanalen.azureedge.net/20170809202456865.jpg #FFFFFF
Les også